Pitkästä aikaa kirjoituksia blogiin. Näky on ollut niin masentavaa, ettei tätä blogia ole jaksanut tehdä. Jyväskylän energia joutui viime vuonna lopettamaan alueella käynnissä olleen kallion murskaamisen, koska kivipöly levisi jokapuolelle kaupunkia. Pitkin hampain murskaaminen lopetettiin. Nyt he ovat kai vieneet asian oikeuteenkin, koska eivät voi antaa periksi. Virheiden myöntäminen ei tässä kaupungissa ole koskaan ollut tapana, mutta ainakaan se ei ole JE:n tapa.

Myöskään poliisi ei tiettävästi ole tehnyt mitään sille tosiasialle, että Jyväskylän energia kaatoi "vahingossa" liikaa puita. Alueella pesii liito-orava, joka kelpasi riistoyhtiön logoon, heillehän ei mikään ole vierasta. Niin JE kaatoi liito-oravien puut, ja poliisi ei tee mitään, vaikka asiasta on tehty rikosilmoitus. Hyvä veli järjestelmä toimii erinomaisesti Jyväskylässä.

Hyvin on pömpeli noussut. Kaupunginjohtaja ja apulaisjohtaja kirkuivat suureen ääneen keskisuomalaisessa kuinka valitukset ovat viivästyttäneet töitä. Monta sataa miljuunaa tuli kuulemma tappioita. Nyt riistoyhtiön johtaja kertoo kuitenkin, että työt ovat aikataulussa ja ehkä hieman edelläkin sitä.